Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Υπηρεσίες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

shipΤο γραφείο μας σας προσφέρει τη δυνατότητα παραλαβής των ακτοπλοϊκών  σας εισιτηρίων, από οποιοδήποτε πρακτορείο της Ελλάδας, με τη χρήση του κωδικού κράτησης ο οποίος θα σας δωθεί κατά την πληρωμή των εισιτηρίων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε κατά την κράτηση των εισιτηρίων σας η παραλαβή να γίνει από τα γραφεία μας δωρεάν.

Στη συνέχεια, στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή τηλεφωνήστε μας στο 22430 28777 (9.00 - 15.00 και 18.00 - 22.00) για να μας γνωστοποιήσετε την επιλογή σας. Εμείς θα σας ενημερώσουμε με καινούριο κωδικό κράτησης αν χρειάζεται και το πρακτορείο παραλαβής των εισιτηρίων σας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης της συναλλαγής και χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται εξ'ολοκλήρου μέσω της τράπεζας Πειραιώς, χρησιμοποιώντας αλγόριθμο προστασίας δημοσίου κλειδιού 256 bit. Πριν προχωρήσετε με τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες κράτησης.