κρατήσεις εισιτηρίων
  • κρατήσεις εισιτηρίων

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το σύστημα online έκδοσης ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων της Magos tours. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε σημαντικές πληροφορίες για τη σωστή χρήση του συστήματος, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με ασφάλεια.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι το σύστημα online κράτησης εισιτηρίων που διαθέτουμε, είναι απ' ευθείας συνδεδεμένο με τις Ναυτιλιακές Εταιρείες και προβάλλει τα επίσημα & εγκεκριμένα δρομολόγιά τους. Δρομολόγια τα οποία δεν είναι διαθέσιμα καθώς επίσης και δρομολόγια που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί από τις ίδιες τις Εταιρείες, δεν εμφανίζονται. Οι κρατήσεις που πραγματοποιείτε σε αυτό το σύστημα, γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Παρακαλούμε για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας, στο email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Η ελάχιστη περίοδος κρατήσεων πριν τον απόπλου έχει οριστεί στις 4 ημέρες.

Για να ταξιδέψετε με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες εισιτήρια των οποίων μπορούμε να εκδώσουμε, χρειάζεται να έχετε τα εισιτήρια εκ των προτέρων. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να τα παραλάβετε από τα γραφεία μας, ή να σας στείλουμε τα εισιτήριά σας στη διεύθυνσή σας μέσω Υπηρεσίας Courier (αναλόγως χρονικού περιθωρίου) με επιπλέον χρεώσεις.

Ακολουθεί βήμα - βήμα η διαδικασία κράτησης και πληρωμής εισιτηρίου με το online σύστημα κρατήσεων.

Επιλογή δρομολογίου

Επιλέξτε Ημ/νία Αναχώρησης,  Λιμάνι Αναχώρησης,  Λιμάνι Προορισμού και  Ημ/νία Επιστροφής αν θέλετε και έκδοση εισιτηρίων επιστροφής. Κατόπιν πατήστε "Αναζήτηση" για να δείτε τα διαθέσιμα δρομολόγια. Στα αποτελέσματα της αναζήτησης, εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια (απλής μετάβασης ή επιστροφής [με την ίδια εταιρία]).

Στα αριστερά βρίσκονται οι δείκτες διαθεσιμότητας, οι οποίοι μεταφράζονται ως εξής:

  • Πράσινο τετράγωνο... Διαθεσιμότητα επαρκής
  • Κίτρινο τετράγωνο... Διαθεσιμότητα περιορισμένη
  • Κόκκινο τετράγωνο... Χωρίς διαθεσιμότητα
  • Μαύρο τετράγωνο... Το ταξίδι δεν υποστηρίζεται

Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε ποια εταιρεία πραγματοποιεί το δρομολόγιο, το όνομα του πλοίου, ώρα αναχώρησης και ώρα άφιξης. Επιλέξτε την προτιμώμενη αναχώρηση και πατήστε "Συνέχεια".

Σε περίπτωση που η αναζήτηση σας εμφανίσει "Χωρίς διαθεσιμότητα" ή "Το ταξίδι δεν υποστηρίζεται", παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. ή στο τηλέφωνο 22430 28777 (5 γραμμές). Σίγουρα θα βρούμε τρόπο να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας.

Επιλογή θέσεων

Σε αυτό το βήμα της online κράτησης μπορείτε να πληροφορηθείτε για τους τύπους των διαθέσιμων θέσεων διαμονής στην διαδρομή που επιλέξατε. Συμπληρώστε τα στοιχεία των επιβατών (έως 6 άτομα) και οχημάτων (εάν υπάρχουν, έως 2). Οι 4-κλινες καμπίνες διαχωρίζονται σε ανδρών και γυναικών εκτός εάν θέλετε να κάνετε κράτηση για όλη την οικογένειά σας. Αν θα ταξιδέψουν παραπάνω από έξι άτομα.

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία του 7ου, 8ου κλπ επιβάτη, προσέξτε ώστε το πεδίο του "Τρόπου παράδοσης" να είναι μαρκαρισμένο στα €0. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρεωθείτε για δεύτερη φορά τα έξοδα αποστολής των εισιτηρίων.

Αφού επιλέξετε έναν τύπο θέσης πχ. S ή AS (Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου) για τον κάθε επιβάτη, τότε προχωρήστε στο επόμενο βήμα, πατώντας στο κουμπί "Δείτε το κόστος".

Τιμολόγηση

Σε αυτό το βήμα μπορείτε να δείτε την αξία της κράτησης που πρόκειται να κάνετε. Επίσης να αλλάξετε δρομολόγιο, ή να επιστρέψετε στο βήμα 2, για να αλλάξετε πχ. θέση. Αφού ελέγξετε το κόστος της κράτησής σας, πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε.

Επιβάτες

Συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία των επιβατών (έως 6 άτομα) και των Οχημάτων (εάν υπάρχουν, έως 2). Η συμπλήρωση των ονομάτων των επιβατών, θα πρέπει να γίνει με κεφαλαίους Λατινικούς χαρακτήρες. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εδώ θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας, καθώς και να πληροφορηθείτε για το συνολικό ποσό με το οποίο θα χρεωθεί η πιστωτική σας κάρτα.

Κόστος Εισιτηρίων και Τέλος Υπηρεσίας...

  • Τα έξοδα αποστολής αναφέρονται στην φόρμα κράτησης, όπου θα πρέπει να επιλέξετε αν είστε σε χώρα της Ε.Ε ή όχι
  • Σε περίπτωση που θα επιλέξετε να παραλάβετε τα εισιτήριά σας από τα γραφεία μας, δεν υφίσταται επιπλέον χρέωση
  • Πατήστε τον προτιμώμενο τρόπο παράδοσης.
  • Ελέγξτε εάν η διεύθυνση που μας δώσατε είναι η σωστή.
  • Επαληθεύστε την διεύθυνσή σας μόλις λάβετε το e-mail επιβεβαίωσης κράτησης.

Πατώντας "Κράτηση Τώρα" θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα της τράπεζας Πειραιώς, για επιβεβαίωση και χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ολοκληρώσετε την κράτηση. Μετά από αυτό θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της κράτησης σας μέσω e-mail (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας.

Εάν δεν λάβετε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. ή στο 22430 28777 το συντομότερο δυνατόν. Αφού επιβεβαιώσουμε την διεύθυνσή σας, θα εκδόσουμε και θα σας αποστείλουμε τα εισιτήρια αυθημερόν.

Σημαντική ενημέρωση

Το γραφείο μας σας προσφέρει τη δυνατότητα παραλαβής των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων, από οποιοδήποτε πρακτορείο της Ελλάδας, με τη χρήση του κωδικού κράτησης ο οποίος θα σας δωθεί κατά την πληρωμή των εισιτηρίων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε κατά την κράτηση των εισιτηρίων σας η παραλαβή να γίνει από τα γραφεία μας δωρεάν. Στη συνέχεια, στείλτε μας email στο Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. ή τηλεφωνήστε μας στο 22430 28777 (9.00 - 15.00 και 18.00 - 22.00) για να μας γνωστοποιήσετε την επιλογή σας. Εμείς θα σας ενημερώσουμε με καινούριο κωδικό κράτησης αν χρειάζεται και το πρακτορείο παραλαβής των εισιτηρίων σας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης της συναλλαγής και χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται εξ'ολοκλήρου μέσω της τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιώντας αλγόριθμο προστασίας δημοσίου κλειδιού 256 bit.