Διαμονή
  • η Κάλυμνος
  • Διαμονή

diamoni

Για τη διαμονή σας στο νησί της Καλύμνου, μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο σε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στην Κάλυμνο αλλά και σε πολλές περιοχές του νησιού, υπάρχουν ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα και studios, διαφόρων κατηγοριών και τύπων, που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών, για μια ευχάριστη και απολαυστική παραμονή.

Θα βρείτε υπέροχα ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες και προσεγμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όλων των κατηγοριών και με ποικιλία τιμών. Λίστα με ξενοδοχεία και καταλύματα, καθώς και επιλογές με προσφορές για οικονομικές διακοπές, μπορείτε να δείτε πιο κάτω, στον κατάλογο με τα καταλύματα της περιοχής και στην σελίδα με τις προσφορές διαμονής.

Πρόσβαση - μετακινήσεις

Το ΙΧ αυτοκίνητο δεν κρίνεται απαραίτητο στο νησί της Καλύμνου αφού οι σχετικά μικρές αποστάσεις καλύπτονται από το δημοτικό λεωφορείο. Το δημοτικό λεωφορείο εξυπηρετεί για τις μετακινήσεις σας με τακτικά δρομολόγια για τα οποία μπορείτε να πληροφορηθείτε από αναρτημένους πίνακες στις στάσεις.

Διασκέδαση

Για την διασκέδασή σας στην Κάλυμνο, θα βρείτε επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, club κλπ.), με άριστη εξυπηρέτηση και ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, που θα δικαιώσουν την όποια επιλογή σας. Η Κάλυμνος, διαθέτει αρκετούς χώρους εστίασης, παραδοσιακούς, λιτούς αλλά και πολυτελείς όπου μπορείτε να γευθείτε ότι φαγητό επιθυμείτε.